sunnuntai 20. marraskuuta 2011

JKL KV

Lauantaina olin kattomassa kehiä ja tänään myös Detta pääsi kilpailemaan misseydestä. Täytyy kyllä tunnustaa että harmitti totisesti, etten ilmottanu D:tä eiliselle, koska tuomari selkeesti tykkäs sirommista neideistä. SERTin sai koira, joka oli rakenteelta tosi paljon Detan näkönen, eikä juuri senttiäkään korkeempi. No tänään tuomarina oli Marja Talvitie, joka oli kyllä tiukkaakin tiukempi. En oo varma saiko junnunartuista kukaan ERIä, mutta kuulin huhua, ettei olis saanu eikä nuorten luokkaankaan herunu ainuttakaan. Tää eilinen SERTin nappaaja poistu myös kehästä sininen nauha matkassaan, aikamoista. Kyllä linjoissa on eroja.

D:lle tuloksena nuortenluokasta EH arvosteluin:

"Hyvän tyyppinen. Edestä riittävästi, takaa voimakkaasti kulmautunut. Kevyt kuinoinen ja luustoinen. Hyvä väri ja oikea karvan laatu, ei täydessä turkissa. Liikkuu hyvin sivulta, ahtaasti takaa. Kovin litteät etukäpälät. Tarvitsee aikaa." 

Ei tosiaan ollu hyvä veto ilmottaa sitä nuoriin, ehottomasti junnuissa niin kauan ku mahollista. Miksköhän ees tein niin? :D Arvostelun kanssa oon aikalailla samoilla linjoilla, karvanlähtö on nyt alkamassa ja takapää on jumissa, vaikka sitä ollaan hierottu kuinka. 
Hmph mitäs muuta? No ens viikolla suuntaan koirien kanssa hallille ja alan kevyesti taas treenailla D:n kanssa. Lunan kanssa ajattelin alkaa agiliitämään, kun ei sitä nyt Detan kanssa voi tehä. Jännä nähä mitä siitä tulee, saadaanko arkajalka putkeen, hypyistä se on varmaan aivan innoissaan :D Let´s see.

Toivotaan parempaa viikkoa tassujen osalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti