torstai 15. joulukuuta 2011

Dobermanneja ja tokoilua

Lähin tänään JO aamusta eli 11 hallille D:n kanssa ja saatiin yhessä aikaan tosi hyvä treeni. Alotin ennakoinnin poistolla, hyppyä ja liikkeestä seisomista ja palkka pelkästä seisomisesta. Ilmeisesti koira oli sisäistäny treenin idean, koska ei koittanu laskea peppua, vaikka pidensin aikaa jo huomattavasti. Tehtiin myös molemmat avoimen jäävät ja seuraamis pätkiä, lyhyitä ja pitkiä. Välillä palkkasin pelkästä peruasennosta ja välillä mentiin pidempiä pätkiä. Kovalla motiaatiolla pieni BC työskenteli :)

Tokoilun jälkeen hetkeks häkkiin ja rengastreeniä naksulla. Juostiin yhessä jo tosi kaukaa renkaaseen eikä siinä oo mitään ongelmaa. Koira on välillä hukassa kun on oikeella puolella, sitä täytyy vaan treenata ja treenata. Tokostahan se toki johtuu, mutta molemmilla puolilla pitäis olla yhtä vahva. Seuraavana projektina jakkaran kierto. Ei olla kovin paljon tehty kiertoja (siis minkään muun ku ohjureiden), mutta naksulla sain sen hoksaamaan homman.

Lopuks vielä kapulatreeniä Heidin kanssa. Mä vaan palkkailin Heidin naksutuksesta. Selkeesti D hoksas homman, mutta koittaa aina kusettaa ja saada palkan mahollisimman helpolla tavalla. Nyt vaan joka päivä treeniä siihen, täytyis vaan jostain löytää se motivaatio. Muiden luokkien liikkeet tuntuu niin kaukasilta, vaikka niitä pitäis jo alkaa tekemään. Koirallaki säilyy mielenkiinto, kun ei jynssätä jatkuvasti samoja liikkeitä.

Lunan kanssa lähin lenkkeilemään heti ku olin päässy kotiin hallilta. Ajettiin Aholahteen ja matkalla otettiin Anni ja Rene kyytiin. Kerranki Luna sai juosta niin pitkään ku ikinä jakso. Rene on siis myös dobermanni, joka jaksaa kirmata loputtomiin. Oli kyllä huvittavaa kattoa, ku kaks älykästä juoksee hullunlailla joka suuntaan :D Dobberit on niin <3

Huomenna suunnataan Jyväskylään ja seuraavan kerran treenataan vasta maanantaina. Koitan varailla hallia ma, ti ja ke, kunnes sitte lähetään joulun viettoon. D pääsee ma ja ke hallille ja Luna ti. Toinen saa sitte kotitottikset. En jaksa ottaa molempia matkaan, on paljon parempi että saa keskittyä 100 % yhteen koiraan ku vähän sinne päin molempiin.

1 kommentti: