maanantai 12. joulukuuta 2011

Häiriöitä ja ennakointia

Lauantaina tokon ryhmätreenin veti Päivikki ja täytyy kyllä sanoa, että oli huisin hyvät treenit. Tehtiin D:lle häiriötä siis kovaa ihmishäiriötä. Päivikki kutsu sitä, kilju, taputti jne. ja mä palkkailin aina ku koira oli kivasti eikä noteerannu. Ekalla kerralla D tietenki ampas moikkaamaan, mutta nopeesti se hoksas, ettei tosta huutavasta ja innostavasta tädistä tartte välittää. Lopuks mukaan tuli vielä Kaisa, Varpu ja Heidi ja kaikki koitti saada Dettaa lähtemään, mutta suhteellisen hyvin se pysy lapasessa. Heidi oli aika paha, koska koira on tottunu sen lullutuksiin ja siltä saattaa saada myös herkkuja, mutta selvittiin huoh. Olin muuten ainoo paikalla oleva 9 koirakosta.

Ennakointia pois, oli meijän seuraava jobi. Koira oli aika väsyny edellisestä harjotuksesta, mutta yritti kyllä kaikkensa. Mun ongelma on taas niissä maneereissa. Hitto täytyy saada niitä pois! Nyt en ota seisomasta perusasentoon kertaakaan ennen tammikuun koetta, paitsi tietenki mölleissä, mutta muuten se saa joka kerta palkan seisomisesta. Täytyy kyllä näin lopuks todeta, että yks parhaista treeneistä aikoihin. Jokaisen alottelevan kouluttajan pitäs kyllä treenata ryhmässä, se tuo niin erilaisia näkökulmia asioihin ja joku on kuitenki koko ajan kattomassa mitä touhuat.

Ajattelin tällä viikolla naksutella ihan pelkästä vierellä seisomisesta D:lle, Lunalle nopeita maahanmenoja (tavotteena liikkeestä maahanmeno) ja paikkamakuuta. Kapulan pito treeniä pitäis myös jaksaa tehä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti