tiistai 6. joulukuuta 2011

Kyllä se D osaa!

Heipähei, en oo päivitelly aikoihin, mutta koirien kanssa on kyllä puuhasteltu. Viikonlopun vietin Helsingissä kattomassa messaria, ja toinki sieltä tuliaisiks Lunalle Pompan sademanttelin, itelleni treeniliivin ja mami osti meille uuden juoksu/hiihtovyön. Tänään olin tottistelemassa Varkaudessa möllien merkeissä. Jännitys ei ollu läheskään niin kova kun ensimmäisessä möllissä ja sen näki myös koirasta. Tässäpä tulokset ja sitte vasta analyysia:

1.Luoksepäästettävyys 10
2.Paikkamakuu 10
3.Seuraaminen kytkettynä 8
4.Seuraaminen taluttimetta 9
5.Liikkeestä maahan meno 9 1/2
6.Luoksetulo 8
7.Seisominen seuraamisessa 7 1/2
8.Estehyppy 8 1/2
9.Kokonaisvaikutus 10

Yhteensä 177 pistettä, 1 tulos, sij. 1/10

Sitte analyysiin... Paikkamakuu meni nyt niinku sen kuulu mennäkki, ku koira ties jo mitä tulee tapahtumaan. Otin sen kanssa lyhyen paikkamakuun kehän ulkopuolella, ennen sinne menemistä. Hihnassa seuraaminen ei näytä videolta niin pahalta ku miltä se tuntu ja jostain kumman syystä koira seuras tosi hyvin ilman hihnaa. Huomasin vaan jossain vaiheessa, että koira oli niin lähellä että tunsin sen kyljen mun jalassa. Meillä on siis ollu kovat ongelmat edistämisen kanssa, mutta toivon että siitä päästään eroon. On sen eteen tehtykki töitä.

Luoksetulossa koira valu maahan käskyä odotellessa, mutta muuten mun mielestä ihan kivaa tekemistä. Luulen että valuminen johtu kovasta paikkamakuu treenistä :D Seisomisen pysähdyksessä otti muutaman askeleen ja ennakoi perusasennon. Plaahhhh, tästä ennakoinnista eroon, ennen oikeeta koetta. Estehypyssä ennakoi myös.

Kokonaisuudessaan oon enemmän ku tyytyväinen. D teki hyvin hommia ja taluttimetta seuraamisen 9 on melkeinpä syy bileisiin! Nyt ilmoon koiran tammi- ja helmikuun kokeisiin, pelottavaa :D

2 kommenttia:

  1. Kiitos, ei se tosin oikee ykkönen ollu vaan leikki. Toivotaan että tammikuussa saadaan oikee :)

    VastaaPoista