torstai 29. joulukuuta 2011

Nouto nostaa päätään

Heippa taas, jo toinen päivitys tälle päivälle, mutta koska lukijoita on tullu muutama lisää ni kiva antaa teille myös jotain luettavaa :). Vietettiin tänään D:n, Flaipan ja Heidin kanssa hallilla tehokkaat 2 tuntia ja saatiin tehtyä jos jonkun näköstä. Alotin tekemällä kaikki alokasluokan liikkeet palkkaamalla kerran seuraamisten välissä. Jäävät oli puhtaat, mutta ei mitkään kovin nopeet. Paikkamakuun otin vaan minuutin kestosena. Hienosti D teki kokonaisuudessaan kaikki liikkeet. Jännä nähä miten ylihuominen mölli Varkaudessa menee, ei nimittäin saada kun yhen päivän treenitauko ennen sitä.

Tein pari pientä agijuttua, eli keppejä, muutamaa ohjausharjotusta: kiertämistä ja hyppyjä niin että 3 oli rinnakkain.   ----  ----  ----  Tästä mun hienosta piirroksesta varmaan kaikki ymmärtää mitä tarkotan :D

Lopuks Heidi otti D:n kanssa vielä noutoa ja se alkaa olla jo tosi hyvällä mallilla. Vois sanoa että koira osaa viittä vaille noutaa. Luovutus täytyy vielä harjotella ja se on siinä. Kiitos Heidi! Tosi kivaa että saadaan taas yks liike lisää ja koiraki saa vaihtelua treenaamiseen. Ens viikolla alotetaan merkille meno ja ehkäpä se ruutu. Saadaan myös varmasti lisää hiottavaa, kun kartotetaan tasoa möllissä. Kiva mennä vielä kerran ni saadaan halli tutuks ja varmuutta omaan tekemiseen.

Huomenna Lunan vuoro päästä hallille, jäävät on tällä hetkellä projektina. Haluisin kovasti sen kanssa meijän omaan loppiaisen mölliin, mutta let´s see. Ei meiltä puutu muita kun ne, enkä oo ollenkaan varma kuinka hyvin se jaksaa paikkamakuussa, mutta mutta... ehkä tiiän taas enemmän huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti