torstai 29. joulukuuta 2011

Vuosi 2011

Nyt alkaa vuosi olla lopuillaan ja on ehkäpä aika pistää se pakettiin. Kulunut vuosi saatto olla yks mun elämän parhaista. Mulla on kaks ihanaa koiraa ja sain molemmista tehtyä suhteellisen yhteiskuntakelposia nuoria neitejä. Sairauksia ei juurikaan ollu, pieniä juttuja lukuunottamatta. Vuoden aikana (ja ennen sitä) tytöistä tuli niin rakkaita, etten tiiä enää mitä tekisin ilman niitä.

Luna:

On osottanu selkeitä kypymisen merkkejä ja rauhottunu älyttömästi. Vierailla se kattelee hetken, ettii itelleen hyvän paikan ja nukkuu siinä kunnes mamma liikkuu. L on saanu huomattavasti lisää rohkeutta, eikä jännitä enää turhia asioita. Treenikoiraks se on aivan huippu, vaikka ensin luulin toista, tyhmä kun olin. Se antaa aina kaikkensa ja yrittää viimeseen asti. Virallisia saavutuksia me ei saatu, mutta saatiin viettää yhessä laatuaikaa.  Luna oppi uimaan, vaikka edelleen se näyttää räpiköinniltä, meinas aivan unohtua tää meriitti :D Sain tutustua dobermanniin rotuna ja huomata sen lukuisat hyvät puolet, veikkaanpa että tässä talossa tulee aina olemaan yks vallottava toope.






 C Heidi



Detta:

D kasvo tosi nopeesti ja oppii asiat sormia napsauttamalla. Se on todella viisas pieni BC. Perheessä se luulee olevansa sijalla kaksi, kaivaa luita Lunan suusta ja joskus kyseenalaistaa myös Miskan käskyt. Kaikesta huolimatta se on erittäin kuuliainen nuori neiti ja koulutus on ollu suhteellisen helppoa. Täytyy muistaa että nää koirat on Minnin jälkeen vasta mun ensimmäiset ikiomat koirat, joten me vasta harjotellaan yhessä. D rakastaa lapsia ja muita ihmisiä, dominoivien koirien kanssa saattaa tulla kärhämää, mutta laumalenkkeily on sujunu hyvin. Saavutuksia vois olla vaikkapa möllitokon 1-tulos, ja näyttelystä ERI. D on todella yhteiskuntakelponen, selvis Helsingin reissustaki hienosti. Sen kanssa voi mennä minne vaan.








Tavoitteet vuodelle 2012:

En voi miettiä 2011 vuoden tavoitteiden täyttymistä, koska meillä ei ollu vielä sellasia. Koirat kasvo ja niistä tui yhteiskuntakelposia. Molemmat osaa treenata ja tehä hommia, eli hyvällä pohjalla ollaan, tästä on hyvä jatkaa.

Luna: Tavotteena on ensi vuodelle TK2. Sen eteen pitää tehä hommia, mutta me yritetään. Alokkaista pyritään ainoostaan yhteen 1-tulokseen, jonka jälkeen mennään suoraan avoimeen (olettamuksena tietenki se, että saadaan joskus se 1). Yhteisenä tavotteena meille, ehkä ennemminki mulle ois korkata Canicross -ura. Syksyllä mennään juoksemaan johonkin harrastesarjaan ja kartotetaan kuntoa. Tavotteena myös se, että L pysyy terveenä ja saa juosta paljon vapaana, yksin ja muiden koirien kanssa.

Detta: Tokon osalta tavotteena ois ainaki se TK1 ja TK2 ja ehkä myös, se että saatais voittajaan liikkeet tai edes osa  niistä kuntoon. Agilityssä haaveena ois myös korkata kisaura, tuloksista viis. Näyttelyissä saatetaan pyörähtää muutaman kerran, mutta sinne me ei aseteta tavotteita :D Paljon leikkiä, terveys ja ilonen elämä tilaukseen.

Oma tavote vois olla kehittyä kouluttajana, antaa omille koirille onnellinen vuosi ja nauttia elämästä. Toivon myös että selviin alkavasta tokotoimikunnan vetovastuusta kunnialla ja opin miten homma tulevaisuudessa hoidetaan. Ensi vuoden aikana tähän taloon ei myöskään hankita uutta koiraa, vaikka pennut ois kuinka söpöjä ja ihania :D

Vuoden aikana oon tutustunu ihaniin ihmisiin ja saanu uusia koiraystäviä. Näistä ystävistä on tullu mulle tosi tärkeitä, yhdistäähän meitä niin suuri asia kun, meidän omat lapset <3 Kiitos näille ystäville ja mua kouluttaneille, tehään ens vuodesta yhtä hieno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti