keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Huomenta

Kukaan mun ihanista ystävistä ei ollu facebookissa, joten ajattelin tulla tänne kirjottelemaan. Koirat on nyt käyny aamulenkin (jos sitä nyt lenkiks voi kutsua) ja meen puoleks kentälle Annin ja Renee dobberin kanssa treenaamaan. Hyvä saada välillä muitaki häiriökoiria ku Flaippa. Ei Flaipassa siis mitää vikaa oo, se alkaa vaa olla aika tuttu Detalle. Luna ottaa siitä vielä jonkun verran häiriötä, koska kuvittelee pääsevänsä juoksemaan sen kanssa. Sellasista koirista kenen kanssa Luna ei oo peuhannu, ei oo häiriötä läheskään niin paljon ku oikeista leikkikavereista.

Oon laiskuuttani siirtyny taas pelkkään nappularuokintaan. Ennen jaksoin iltasin väsäillä lihoja ja sörsseleitä, mutta nykysin annan iltaruuan kanssa vaan kaikki tähteet ja sekotan ne nappulaan. Noh, hyvin noi koirat näyttää tollaki pärjäävän ja Lunan turkki kiiltää edelleen. Ilmeisesti iho-ongelmista on alettu päästä eroon :) Voi olla että ne johtu stressistä, jota oli enemmä ku tarpeeks vielä sillon ku kaikki pelotti.

Mitähän vielä tänne runoilisin? Ollaan nyt oltu sunnuntaista asti keskenämme ja elämä kolmistaan on oikeestaan aika mukavaa. Nyt tää toki on huomattavasti helpompaa, kun ei oo koulu lähellekkään niin paljon ja oon oikeestaa koko ajan kotona tai treenaamassa, mutta 8-18 päivinä en varmaa selviäis. Oon myös pystyny nyt ottamaan molemmat koirat matkaan, torstai on ainoo poikkeus, kun on Detan agility. Moni koirallinen ei tykkää aamukäytöistä, mutta musta ne on parasta. Aamulla pukee vaa kamat niskaan ja kipasee molempien kanssa muutaman sadan metrin lenkin. (Käytän koirat aina aamulla erikseen!) Toisen kanssa haen aina lehden ja meen kotiin pitkälle aamupalalle. Joskus jos Miska on kotona (ja käyttää toisen), meen pidemmälle lenkille metsään ja annan koiran juosta irti puolisen tuntia. Ruokin ne yleensä vasta mun aamupalan jälkeen, poikkeuksena tietenki treenit, jolloin en joko anna ollenkaan tai sitte annan heti lenkin jälkeen, että ehtii pari tuntia sulaa.

Hahah ketään ei varmaan kiinnosta nää mun pulinat, mutta kunhan kirjottelen taas omiani. En tiiä ehdinkö tulla tänään enää analysoimaan päivän treenejä, koska täytyy kiiruhtaa nopeesti kodin kautta koululle. Illalla taas täytyy hoitaa tuomari yhdistyksen kokeeseen. Nyt alkaa olla viimeset päivät hakea koetta, joten ei kun hippulat vinkumaan.

Nyt kentälle! Ihanaa, aurinkoista päivää <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti