keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Keskiviikko

Nonii nyt on aamun treenit käyty ja koulupäivä suoritettu. Koirilla on tällä hetkellä isot luut ja ne järsii niitä onnellisina. En taida tänään enää vaivautua pitkälle lenkille, vaan löhöillään porukalla. Näyttää molemmat olevan aika väsyneitä.

Ja sitten päivän treeniin...

Detan kanssa tein iha vaa muutaman pienen seuraamispätkän ja luoksetulon. Tänään keskityttiin täysillä Lunaan. Otin Lullukkaa suunnitelmien mukaan autosta, leikitin ja laitoin takasi autoon. Tein näitä ehkäpä 5 toistoa. Viimesellä toistolla otin väliin yhen istumisen ja palkkasin siitä. Se alko selkeesti hoksata, että täällä tehään hommia ja saa ihanaa palkkaa. Kiitos Annille hyvistä vinkeistä! On nuo toopet vaan niin erilaisia ku BC:t. Toi uskomaton aktiivisuus täytyy ohjata oikeisiin asioihin ja pitää vire korkeella. Mietin, että saattaisin huomennaki käydä aamusta sen kanssa kentällä ennen pitkää lenkkiä. Let´s see.

Detalla on huomenna illalla agi, ni ajattelin väsyttää Lunan ennen koulua, ettei sille tuu paha mieli kun ei pääse matkaan, eikä Miskakaan oo kotona. Oon puuhastellu tokon kanssa nyt muutenki ku treenien merkeissä. Kasaan seuralle SM-toko -joukkuetta kesäkuulle ja soitin tänään ekaa kertaa elämässä tuomarin meijän järkkäämään kokeeseen. Kivaa pientä puuhastelua ja koko ajan oppii uutta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti