sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Seuraamista

Olin perjantaina yksin hallilla ja tein oikeestaan aikalailla kaikenlaista. Pääsin hallille vasta 20 yli 11, koska Opel aiheutti suuria ongelmia tankilla, mutta siitä selvittiin, kiitos ihanan rekkakuskin :). Luna sai olla ensimmäisen tunnin autossa, kun tehtiin Deppiksen kanssa hommia. Alotin tekemällä 2 seuraamista palkatta, jotka kuvasin myös itelleni videolle. Laitan ne myös tänne, jos onnistun lataamaan. Huomattavasti paremman näköstä kun aiemmin. Ei enää edistä niin paljon ja kontakti alkaa pysyä melkeinpä koko ajan. Nämä pätkät siis palkatta. Tän jälkeen otin jäävejä sekotellen. Sain yllättävänki terävät seisomisen pysäytyksistä, mistä lie johtuu? Alotin myös treenaamaan luoksetulon pysäytystä, joka tuntuu kyllä tosi helpolta opettaa. Tein ensin pari toistoa niin, että huijasin heittäväni pallon ja koira pysähty. Okei palkkasin näistä välittömästi pallolla. Muutamalla viimesellä toistolla kokeilin nostaa pelkän käden ja koira pysähty vauhdista jälleen, vaikkei kädessä ollukkaa palloa. Kutsuin vielä tästä luokse ja juoksi suoraan sivulle. Meillä on ilmeisesti telepaattinenyhteys? Saatiin siis avoimen luokan onnistunu luoksetulo tekemättä oikeestaan mitään. Toki tää vaatii vielä paljon toistoja, mutta yllättävän helpolta tuntu perusidis. Jotain vaikeuksia on tän osalta siis varmasti tulossa :D

Otin D:llä myös keppejä verkoilla. Verkot on jo niin ylhäällä kun ne melkeinpä saa. Teen tällä tasolla nyt vielä toistoja ja sitte poistan ne kokonaan, hui! Katotaan mitä siitä tulee. Aksaa en jaksanu oikeestaan sen kummemmin ottaa.

En usko että tää videohomma onnistuu, mutta let´s see.

Lullukan kanssa mulla ei ollu hajuakaa mitä tekisin, joten otettiin senkin kanssa seuraamista ihan vaa nii, että molemmilla oli kivaa. Siitäki ois teille video, mutta se kestää 9 min, joten sellasta ei ainakaan kykene lataamaan. Molemmat koirat oli kuitenki hienoja, etenki Lullu ku se jakso taas keskittyä. Toisaalta häiriöistä ei ollu tietoakaan.

Videot tulee myöhemmin, tää tyttö loi nimittäin just youtube -tilin. Jatkossa lataamisen pitäs siis olla astetta helpompaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti