keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Lepopäivä

Tänään meillä on ollu virallinen lepopäivä tyttöjen kanssa. Tai siis mä oon kyllä pakertanu kouluhommia ja käyny kirjastossa, mutta koirat on vaa nukkunu. Kävin muuten myös Heidin kanssa jädellä ja lupailin sille D:tä lainaan jos se haluu treenailla agia supernopeen ADHD:n kanssa. Voipi siis olla että D pääsee kokeneen aksaajan kanssa treenaamaan ihan lähiaikoina?

Eilen oltii taas Lullukan kanssa reippaasti yli tunti lenkillä, poikettiin matkalla koirapuistossa, mut kuumuus oli niin kova, ettei neiti oikeen jaksanu juosta. En tajua ku ihmiset ei ota koirille vettä mukaan näillä keleillä. Olin ainut jolla oli, vaikka koiria oli Lunan lisäks 7. Lunan väsyttämisen jälkeen menin tohon takapihan nurtsille treenaamaan Dettaa. Kaukot, nouto ja luoksetulo meni kivasti. Seuraaminen oli neidillä kyllä aivan upeeta! Jännä nähä mitä se on kokeesssa, kun sen taso vaihtelee tällä hetkellä ihan laidasta laitaan. Treenaillaan vielä huomenna ja perjantaina pidetään D:n kanssa taas lepoa. Normaalisti oon pitäny koiran levossa viikon ennen koetta, mutta en oo treenannu pitkiä aikoja, eikä koiralle oo tullu häkissä kyyhöttämistä ollenkaan.

Lunan kanssa ollaan myös tehty tottista ja seuraaminen alkaa olla aika kaunista katsottavaa. Edelleenhän se takapää vähän poikittaa, mutta ei läheskään niin paljon ku aiemmin. Harkitsen syksyllä meneväni sen kanssa alokasluokan kokeesee, jospa saisin sen kesän aikana ilmottua muutamaan mölliin. Paikkamakuun kanssa on vaa vielä tekemistä, mutta se kun saadaan ni sitte.

Oon myös alkanu pläräilemään leikkauspaikkoja. Elokuun alussa ois 3 kk juoksuista, joten sillo ois otollisin aika leikata. Pitänee kattoa missä asustellaan sillo ja miettiä minne sen leikkausajan varais. Mietin myös että oisin vaihtanu koirille ruokamerkkiä. Syötin jonkun Profinen tuolta kaapista loppuun ja nyt oli tarkotus keksiä joku uus parempi ruoka, mutta niinpä vaan päädyin ostamaan 15 kg Jahti&Vahtia. Se on sopinu Lunalle niin hyvin, että ajattelin antaa sitä nyt myös D:lle. Lunalla lähti ihottumat melkein heti ku aloin syöttää sitä, vaikka se on halpa ja huono ruoka monen mielestä. Noh, mutta ainaki kotimainen ja viljaton. Toi 15 kg menee alle kuukaudessa ni voin sitte miettiä sitä ruuan vaihtoa uusiks :).

Hui ku mua jännittää jo koe, ei olla avoimessa vielä kisattu ja vaikka liikkeet onki huomattavasti mukavampia ni silti aika jänskää. Aloin myös haaveilla, että päästäis syksyllä jo korkkailemaan voittajaa, mutta tarttee varmaan alkaa opiskella niitä liikkeitä :D Pelkkä avoimen ykkönen ei riitä siellä korkkaamiseen, vaa ois hyvä myös osata jotain. Tän illan projekti vois olla se, että selvitän mitä siellä tehään ja alan miettiä mitä treenataan ja koska. Hyppynoutohan meillä jo on, mutta sillä ei pitkälle pötkitä. Avoimesta voittajaan on tosi suuri harppaus liikkeiden osalta, jos vertaa alo-avo tai voi-evl vaihtoa, jossa liikkeet on melkein samat, mutta pikkasen tulee lisää. Ehkä siks sieltä voittajasta tuleeki niin vähän niitä ykkösiä. Mutta eihä meillä oo tässä kesällä D:n kanssa muuta ku aikaa, joten eiköhän aleta hommiin?

Ne Liuru-kuvat ei oo vieläkää päätyny tänne, mutta ehkäpä joku päivä. Oon muutenki ollu tosi laiska kuvaaja, pahoittelut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti