maanantai 30. heinäkuuta 2012

GouHau

Heipparallaa! Nyt on taas kotiuduttu reissusta, koko kesä on kyllä ollu yhtä hullunmyllyä. Opelin mittariin on kertyny ajokilometrejä varmaan tuhansia. Ensin sanoin että yksin on ihan kiva ajella pitkiä matkoja, mutta nyt taidan olla jo sitä mieltä, ettei todellakaan ole. Noh, sunnuntaina startattiin kohti Jyväskylää, matkalla kävin viemässä Lunan mummolaan (eli äitille) hoitoon, josta niiden oli tarkotus viikon aikana tulla tänne mun kämpille asustelemaan. Detan kanssa ajettiin siis Miskan vanhemmille, josta suunnattiin jo seuraavana päivänä Virroille GouHau -leirille.

Leiri alko mukavasti, Detan piti olla lainakoirana mutta yks tyttö jäikin pois ja päätettiin jättää Detta lainakoiralistalta. Jo seuraavana päivänä tuli kuitenki tilanne, ettei yhellä lapsella ollu koiraa ja D pääs debytoimaan lainakoiraurallaan. Koira käyttäyty kivasti, ainoona miinuksena hihnassa vetäminen, jota se tekiki sydämensä kyllyydestä, kun hoksas että en ollukkaa ite lenkittämässä. Muutaman pienen ärähdyksen oli myös kuulemma päästäny muille koirille, mutta ei mitään sen suurempaa. Hienoon käytökseen oli myös varmasti osasyynä ihana Anna, joka koulutti Debsiä tosi hyvin. Niillä oli selkeesti kivaa ja D teki sen kanssa hienosti jopa sillon kun mä koulutin. Loistava parivaljakko!

Anna&Detta

Luna oli pärjänny suhteellisen kivasti äitin kanssa, tosin neitokainen oli vetäny hihnassa ja kokeillu uutta omistajaa, mutta ilmeisesti kaikki meni kuitenki hyvin. Mitä nyt äiti rikko mun pesukoneen ja aaltomaljakon:D Soitti leirille ja kerto rikkoneensa ties mitä, mutta koira on kunnossa ja sehän on pääasia.

Treenailtu ei nyt olla, koska kotiuduttiin vasta tänään. Ajattelin mennä tänään tyttöjen kanssa, mutta saa nyt nähä onko tästä porukasta mihinkään. Ilmotin Lunan kuitenki keskiviikon mölliin, joten ois enemmän ku pakko mennä tekemään paikkamakuuta porukassa. Detan kanssa pitäs tehä luoksetulon pysäytyksiä ja estehyppyä, koska meinasin ilmottaa sen 18.8. kokeeseen Jyväskylään, samoin kun ehkäpä Lunan.

Hmph mietin näitä koeasioita ehkäpä vasta huomenna :) Samoin ku sitä treenaamista...

2 kommenttia:

  1. Dettaa oli aivan ihana kouluttaa! <3 (: Kiitos vielä niin paljon Detan lainasta, leiri oli aivan mahtava! Paljon tsemppiä tuleviin toko-kokeisiin ja muuhun! Nähdään (: T.Anna

    VastaaPoista
  2. Ei kestä kiittää, olitte loistava pari :) Tsemppiä myös sinne, toivottavasti saat oman pienen BC:n ja pääset itekki nauttimaan omasta koirasta. Nähään vielä varmasti :) Ja hei laita mulle niitä kuvia, jos Detasta on jotain.

    VastaaPoista