keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Päivitys heinäkuu!

Huhhuh onpas siitä aikaa ku oon viimeks päivitelly, mutta täällä taas ollaan :) Mistähän sitä alottais? No me ei oikeestaan olla treenattu viime aikoina ollenkaan, lukuunottamatta tän päivän lyhyitä tottiksia. SM-kisojen jälkee siirryttiin ansaitulle kesälomalle ja kisoihinki mennään seuraavan kerran vasta elokuussa. Heinäkuu on siis nyt tällasta kevyttä, tehdään jos huvittaa hommaa.

Ollaan mökkeilty tosi paljon kesäkuun aikana, mut nyt heinäkuussa on kiireisempää. Luna on hoidossa Maijalla Joensuussa ja niillä on menny tosi kivasti. Luna saa pitkiä lenkkejä, leikkiä ja olla mukavasti, melkeinpä kokonaisen kuukauden. Täytyy kyllä myöntää et on mulla sitä jo kova ikävä ja mielelläni hakisin vauvan kotiin :( Iso kiitos kuitenki Maijalle, oot huippuhoitaja<3 

Detan kanssa vietetään tällä hetkellä siis Helsingissä lokosta elämää, eilen käytiin kovalla kävelyllä, toissapäiväivänä kierrätin puiston puita ja palkkailin pallolla, muutamat kaukot taidettii myös tehä. Tänää alotin aamun naksuttelemalla seisomisesta ja siirryin jo tekemään maahan-up vaihtoja, jotka meni teknisesti tosi kivasti. Taidan antaa iltaruuan samalla tavalla ni edistytään pikku hiljaa sen seisomisenki kanssa. Meinasin tänää huoltaa itteäni jumpalla ja käydä illalla vielä tossa nurtsilla tekemässä luoksareita ja kierrättämässä taas puita. Tuolla tahtoo vaa olla nii kuuma, ettei päivällä viitti tehä mitään.

Perjantaina pakataan jälleen auto ja ajetaan kohti Kaarinaa vetämään Kennelliiton Suur-leiriä. Koiralle se on taas aika mälsää, ku ei siellä kauheesti ehi tehä, mut D pärjää kyllä ja koitan iltasin ja aamusin antaa sille mahollisimman paljon aktiviteetteja.

Oon koittanu viime ajat lihottaa tota koiraa nappulalla, mut koska se ei näytä onnistuvan täytyy antaa sille jotain muuta. Oon kokeillu useempaa merkkiä, mut ehkä täytyis vielä testata penturuokaa. Toi koira on nimittäin ällön laiha, eikä se liho vaikka määrää lisää. Kakan määrä tuplaantuu, mut luut silti töröttää. Mahdottanu oon huhtikuussa, joten siinäkää ei pitäs olla mitään? No mut ehkä se vielä tosta.




 Marakatti

Detta oottaa että mamma tulee melomasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti