sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Suurleiri


Lampaita, mut en saanu koiria kuvaan, ne meni nii kovaa :D
Leirillä oli siis luentoja ja näytöksiä. Paimennus ja suojelu oli mun ehottomat lempparit. Hyvä luento oli myös luonnetestistä. Opin kyllä leirin aikana niin paljon uutta! Luennoitsijalla oli mukana  3 lammasta ja 2 koiraa, molemmat työlinjasia BC:tä. Oli kyllä hienoa kattoa miten koirat teki töitä pienillä käskyillä ja myös yhessä.

Seppo Hursti taas sai mut innostumaan täysin PK-lajeista. Nyt tarvittais enää koira, jolla tehä sitä. D opettelee käyttämään nenää, mut en oo ollenkaa varma miten se selviäis tottiksista (metrin hyppy ja A). Ois kuitenki kova hinku päästä tekemään sen kanssa hommia ja ehkä joskus kisaamaanki. Lunan kanssa meinaan joskus elämässä suorittaa BH-kokeen, ihan vaa huvikseni. Harmittaa NIIN kovasti ettei sillä oo papereita.

Leiri oli kaikenkaikkiaan huippu kokemus, ihania lapsia, uusia tuttavuuksia ohjaajista ja paljon kivoja koiria. Tutustuin myös ekaa kertaa käyttölinjasiin tervuihin ja kokemus oli enemmän ku positiivinen. Sellanen meille ehkä joskus tulee, aivan ihania tapauksia ja hyviä treenikoiria. Kiitos muille ohjaajille, lapsille, leiripaikalle ja kaikille ihanille<3

Tää bloggeri ei nyt yhtään tottele mua, kuvat pomppii mihin sattuuu ja teksti ei tottele. Plaah, no koitan silti tehä tätä. Tällä viikolla pitäs kattoa kokeita joihin ilmotan koiria, siis oikeesti koiria. Meinaan ilmottaa Lunan ens kuun lopussa kokeeseen, HUI!

Hei nii unohdin kertoa, että jouduin lähtemään aiemmin leiriltä koska Lunan hoitopaikassa tuli ongelmia. En jaksa nyt niitä täällä enempää ruotia, mutta lähin jo perjantai iltana ajamaan kohti Pernajaan ja sieltä äitin kanssa aamulla Joensuuhun. Aikamoinen matka oli ajella, mut onneks mulla on maailman ihanin äiti<3

Treenasin koiria vielä tänään ennen ku tulin kotiin Helsinkiin ja Lunan tekeminen oli alun säheltämisen jälkeen tosi kivan näköstä. Paikkamakuussa on vielä tekemistä, mutta liikkeestä maahan, seiso ja luoksetulo sekä tietty seuraamiset menee kivasti. Hyppyä pitää päästä jonnekki treenaamaan, mutta onhan tässä vielä aikaa :) Äiti liikkuroi mulle luoksetuloja, koska tiesin että L saattaa lähteä kun liikkuri sanoo käsky ja näinpä koira tekiki ekan toiston. Siitä on niin uskomattoman kivaa juosta pitkä matka täysillä mun luo :D Noh, palautin koiran kiukkusesti takasin paikalleen, ja seuraavalla kerralla nytkähti, mutta ei liikkunu (viesti meni siis perille), vaikka pyysin sanomaan käsky kaks kertaa peräkkäin.





Suojelua, Seppo Hursti

Mihin nää kuvat pomppii?






D harjottelee nenän käyttöä
Viemiset kotiin  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti