keskiviikko 1. elokuuta 2012

Tokottelua

Päivitys jo toisen kerran tänään, oonkohan iha sekasin? Noh, mutta tultiin äsken treenaamasta. Oltiin melkein kaks tuntia Heurekalla tokoilemassa kera Emmin ja Islan. Täytyy kyllä nyt näin jälkiviisaana todeta, että onneks en menny sinne möllitokoon :D Lunan kanssa alotettiin paikkamakuulla ja ketuikshan se meni. Koira nousi joskus vähän reilun minuutin kohalla. Kurjaa ku se paikkamakuu on ensin, koska ku saatais tehä kaikki liikkeet ennen makuuta ni koira ois jo vähä väsähtäny, mutta ei. Mä vaadin Lunalta aivan liikaa ja palkkaan sitä väärin. Huomisesta alkaen alan palkata pelkillä herkuilla, ettei vire nouse ja en tee vielä täysmittasta makuuta. Muut liikkeet meni kivasti, tosin maahanmeno liikkeestä on aika hidas. Mitähän vielä? Palkkasin tönimällä ja innostamalla koiraa liikkeiden välissä ja se selkeesti riittää :D

Oon kyllä toisaalta niin ylpee Lunasta, se pystyy tekemään kunnon treenejä, keskittyy ja tekee vielä häiriössä. Nytki ajo pyöriä, kulki kävelijöitä ja koiranulkoiluttajia, eikä Luna ollu moksiskaan. Puol vuotta sitte en ois voinu edes kuvitella, että se toimii noin loistavasti <3 Uskallan jo päästää sen irti ja luotan siihen, ettei se lähe haahuilemaan, jos joku kulkee ohi. 

Detan ja Islan kanssa otettiin 2 min piilopaikkamakuu, jossa ei meillä oo ongelmaa, mutta Emmi on paininu levottomuuden kanssa, joten sanoin että D on hyvä kaveri kun on ite niin rauhallinen. Molemmat teki tosi hienosti. Tän jälkeen Detalle luoksetulon pysäytyksiä, mun ois nyt vaa päätettävä teenkö sen suullisesti vai käsimerkillä. Nyt teen vähän molempia käyttäen ja se ei kyllä oo hyvä :D Pysähdykset oli ajoittain tosi hienoja ja välillä valu. Veikkaan että D on alottamassa kohta juoksuja, koska se ei jaksanu keskittyä koko treenejä ja pissailee usein. Hieno homma, aina ku meikäläinen ilmottaa kokeeseen ni käy näin. Sen takiahan meijän alokkaan kokeetki meni pipariks ku neiti alotti juoksut heti seuraavalla viikolla kokeiden jälkeen. Maalailin jo aluks kauhukuvia ja mietin että apua, se johtuu nyt tosta laihuudesta, että se on haluton, mutta ei juoksemaanhan se alkaa.

Tästä ei oo kyllä molempien kanssa suunta ku ylöspäin... Huomenna jatketaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti