sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Innostusta ja latistajaa

Heipparallaa jälleen pitkästä aikaa! Meillä tosiaan kävi hieroja reilu viikko sitten ja kerto aika kurjia tuloksia. D oli tosi jumissa ja kun tarkemmin aloin kiinnittämään huomiota hierojan mainitsemiin seikkoihin, niin onhan se ihan silmillä nähtävissä. Saatiin ohjeet lenkittää paljon ravilla, taukoilla treenaamisesta ja syöttää B-vitamiini ja magnesium lisää, niin ja EI PALLOA. Näitä kaikkia on tehty. Tulin just suihkusta kun käytiin 30 min ravailemassa Detan kanssa. En oo oikeen keksiny siihen parempaa vaihtoehtoa kun valjaissa juokseminen. Se vetää ensimmäisen 500 m, mutta sen jälkeen juoksee edellä vetämättä ja koko ajan ravaten. Pyöräillä ei vielä voi joten tää on ainoo vaihoehto. Metsälenkkejä tehään edelleen paljon, mutta siellä koira liikkuu pääasiassa laukalla.

Harmittaa kauheesti treenitauko, kun tuntuu että se on ollu itelle henkireikä, mutta koiran terveys menee tietenkin kaiken edelle. Hieroja on tulossa taas keskiviikkona ja perjantaina startataan Inkooseen leireilemään Kennelliiton ihanan poppoon kanssa. Ohjelmassa on agilityä, nenähommia ja leikkiä, joten ois kiva että siellä voitais osallistua täysillä.

Mun täytyy myös ehdottomasti varata D:lle aika lonkkakuviin. Yritän kärkkyä joukkotarkkeja, mutta jos niitä ei tule, niin ei se auta kun maksaa hiukkasen enemmän.

Tokoinnostus on nyt ylimillään ja haluisin kovasti päästä kunnolla treenaamaan. Kotona meinasin nyt alotella nakkitreeniä ihan lyhyinä pätkinä ja voi olla että käydään tänään Emmin kanssa kentällä. D tuskin tekee oikeestaan mitään, mutta otan sen silti matkaan. Ehkä Emmiltä liikenee mulle lainakoira :D Ajattelin myös ilmottaa D:n toukokuussa olevaan kokeeseen. Sillä saattaa sillon olla juoksut, mutta katsellaan, saahan sen paikan sitten aina peruttua jos niin on. Nyt jatkossa me keskitytään ainoostaan asioihin jotka meijän kokeessa mättää: kehään tulo, siirtymät, palkatta työskentely ja seuraaminen. Liikkeissä meillä ei oo ongelmia, joten näillä mennään seuraava kuukausi :)

HyperSuperisti onnea vielä Jossulle ja mahtavalla Vilille, jotka korkkas eilen alokasluokan 1.tuloksella ja vielä reippaalla sellaisella! Ootte mahtavia <3

Ps. muiden menestys vaan lisää omaa kisaintoa ;)

4 kommenttia:

  1. Voi kiiiitos vielä <3 Toivotaan, että teidän treenitauko ja ravailu (+kuurit) on tuottanut toivottua tulosta :) Mulla olis myös tarkoitus varata hieroja Vilille lähiaikoina. Toivottavasti ei oo jumeja pitkässä selässä.

    VastaaPoista
  2. Ootko Laura tulossa kesällä suurleirille? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo. Oon tänä vuonna vaan GoHaulla :( Ens vuonna sitte. Sä ilmeisesti oot menossa? Mukavaa leiriä :)

      Poista
    2. Okei, No ens vuonna sit. :) Juu oon menossa. :)

      Poista