lauantai 16. maaliskuuta 2013

Keskiviikon agiliito

Keskiviikon agi oli kiva. Tapsa oli rakentanu meille yksinkertasen radan, alussa 4 hyppyä, putki, hyppy, kepit, putki, rengas, hyppy. Ei montaa estettä ja helppoa etenemistä. D oli kyllä hyvä! Tuli sellanen fiilis, että ehkä me vielä oikeesti joskus pystytään johonkin. Kepit alkaa jo luonnistumaan kivasti, eikä niitä tarvii enää edes paljon kallistaa. Lopusta ollaan pistetty vähän enemmän vinoon, ettei kesken lopettamisia pääse tulemaan. Muutaman kerran pieni itsepäinen BC niitä kokeili, mutta kun palkkaa ei tullu, se totes ne huonoks ideaks.

Etupalkkaa on käytetty paljon ja huomaan jo selkeesti, että koira kuuntelee mua. Kun huudan hyppy, koira ei käänny muhun päin vaan hakeutuu seuraavalle esteelle. Loistavaa! Ei tarvii enää harrastaa niin paljon kilpajuoksua D:n kanssa, olinki jo kyllästyny häviimään. Tehtiin keppejä jo osana rataa, eikä se oo mikään ongelma, hienosti hakee molemmilta puolilta oikeen välikön :) Rengas radalla (mun toiveesta) oli myös loistava homma. D ei ohittanu kertaakaan, vaan joka kerta läpi. Tosin kävin tekemässä kaks toistoa pelkkää rengasta ennen radalle liittämistä, ihan vaan varmistaakseni.

Tytöt toivo videoita, mutta niitä nyt ei vielä tullu. Lupaan että tässä kevään aikana niitä saadaan, jollen oo tosi koomisen näkönen (eli voi olla ettei saada). Tokosta lupaan ainakin sellasia ottaa, koska ne voin kuvata myös yksin. Mitähän vielä? Ei ehkä muuta, halusin vaan kertoa, että meille tuli agista niin kiva fiilis. Haaveilen että tän vuoden puolella uskaltautuisin johonkin mölliin, eikä se ainakaan nyt tunnu mahottomalta. Kisaamaan me ei vielä aleta, ne on vasta aikasintaan 2014 vuoden juttuja.

Hei niin ja muistinko kertoa, että meille on tulossa torstain hieroja? Kiva juttu sekin. D on alkanu taas hinkata takapäätä sohvapöytään. Ilmeisesti treenaaminen pistää paikat jumiin. Jospa mä nyt kesän aikana saisin säästettyä sen verran, että kuvauttaisin sen päästä varpaisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti