torstai 25. huhtikuuta 2013

Agilityä ja omia kokeita

Eilen tosiaan oli taas viikottaiset agilitytreenit. Treenin jälkeen oli tosi kiva fiilis. D menee keinun jo loistavasti, tosin pysäytin sitä seis käskyllä kontaktille. Ehkä se niinkin alkaa ennakoimaan kontaktin. Voisihan sen kosketusalustan sinne viedä, mutta eilen en ollu ollenkaan sillä tuulella, että jaksaisin viilata. Kesällä voin käydä itekseni kaukalolla tekemässä tekniikkaa vaikka joka päivä.

Rata oli mielenkiintoinen. Muutama kinkkinen kohta, mutta selvittiin niistä tosi hyvin. Pohdin treenin jälkeen jo jopa ensi vuonna kisaamista. Ei me olla ollenkaan niin toivottomia, kun aina välillä kuvittelen. Kepit alkaa olla jo melkein pystyssä, lopusta joudutaan vielä hiukan kallistelemaan, kun D meinaa jättää viimesen välin käymättä. Muutaman kerran se kokeilee, mutta kun hoksaa ettei palkkaa tuu niin alkaa taas tehdä kunnolla.

Meiltä puuttuu siis ainoostaan nyt kepit ja hyvä ohjaaja. Kepit saadaan varmasti kuntoon, mutta sitä hyvää ohjaajaa ei ehkä luoda hetkessä. D tekee jo kivasti. Hakeutuu seuraavalle esteelle, kuuntelee mua ja lukee tosi tarkasti. Meikäläinen kun lakkais hätäilemästä, sais itseluottamusta ja oppis tulkitsemaan ratoja niin loistavaa. Onneks ne ykkösen radat ei oo mitään tähtitiedettä, joten niistä voitais selvitäkkin. Ehkä me vuoden lopussa katsastetaan muutamat möllit ja mietitään sitten niiden jälkeen mikä meidän kisavalmius on. Eilen tuntu hyvältä, se ei tosin kerro mitään ens viikosta.

Toko toimi myös loistavasti kun tein pieniä seuraamispätkiä treenin jälkeen. Tällä hetkellä oon luottavaisin mielin. Tein myös huomion. D pitää ottaa kentän laidalle ennen treeniä, että se ehtii kattomaan kaikki ympärillä olevat asiat ja kyllästymään niihin. Sen jälkeen se tekee hienosti.

Seuralla on kuulemma kaksi omaa tokokoetta tänä vuonna. Aion ehdottomasti ilmota molempiin. Koe omalla kentällä kuulostaa hyvältä, ehkä liiankin. Ei olla koskaan saatu tilaisuutta siihen, mutta nyt ehdottomasti hyödynnetään ne. 

Talkoovelvotteita täyttääkseni ilmottauduin myös kuuluttajaksi agilitykisaan. Pesti ei ollu kelvannu kenellekkään muulle, niin ajattelin napsia sen. Tytöt väitti ettei musta oo ratamestariks :D Tuskin mua kuuluttajakskaan halutaan enää yhden kerran jälkeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti