perjantai 10. toukokuuta 2013

Tuloksista viis me onnistuttiin

Nyt on käyty eka koe pitkiin aikoihin ja se meni mun omaan makuun tosi mallikkaasti. Koira teki juuri oman tasonsa mukaisesti, enkä olisi voinutkaan odottaa enempää. Olin alkuun vähän huolissani kuinka D:tä huvittaa, kun juoksut on lähellä ja muutenkin neidillä on vähän hälläväliä asenne. Koira toimi kuitenkin loistavasti, otti hyvin kontaktia ja jaksoi tehdä. Loistavasti siis tämänhetkiseen kiertoonsa nähden. Eihän se parasta Dettaa ollut, mutta hyvää kuitenkin.

No niin aloitetaanpa ruotiminen...

Paikkamakuu 10, varmasti ihan hyvä, mutta koira ei mennyt ensimmäisellä käskyllä maahan, jota tuomari ei arvosanasta päätellen huomannut.

Seuraaminen taluttimetta 7, mun omaan makuun ihan kivaa menoa ja myös Jossun mukaan olisi voinut antaa enemmän pisteitä. Edistäähän se, mutta tekee nyt reippaasti ja kivasti. Tuomari myös kehui reippaaksi ja iloiseksi.

Liikkeestä maahanmeno 10, varmaan ihan hyvä, itsehän tätä ei nää?

Luoksetulo 5, läpihän se tuli. Nyt mulla on kuitenkin uudet eväät tähän hommaan ja aletaan heti perjantaina työstämään tätä. Katsotaan meneekö syteen vai saveen. Voikin muuten olla että mun seuraava postaus kertoo luoksetulon stopista.

Liikkeestä seisominen 7, surkea, pysähtyi, mutta otti vielä askelia, muutan ok.

Nouto 9, mun mielestä 10, tuomari rokotti kapulan vinossa pitämisestä, vaikkei koira korjannut otetta. Näistähän voi toki aina olla montaa mieltä :)

Kaukot 9, todella loistavat! Näitä on tehty paljon ja D teki ne NIIN hienosti. Yhden pisteen menetyksestä ei hajua?

Hyppy 0, koira hyppäsi hyvin ja istui, mutta ei jäänyt hypyn taakse, joten ei hypännyt takaisin.

Hypystähän se meidän ykkönen nyt jäi kiinni, mutta entäs sitten! Koira teki kivasti ja aivan omalla tasollaan, ehkä lukuunottamatta tuota liikkeestä seisomista.

Seuraavissa treeneissä nämä:

Hyppy KAIKISTA eri kulmista ja hyppy käskyllä hypätään, vaikka esteen vierestä. Tätä mokaa me ei enää tehdä, niin typerä virhe.

Luoksetulon stoppi uusilla menetelmillä.

Liikeestä seisominen täpäkäksi.

Seuraamista seuraamista ja seuraamista, palkka taakse.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä treenailuihin ja tuleviin kokeisiin! Sääli, että hyppy meni nollille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oon ihan ymmälläni, että joku kommentoi tänne. Täällä on ollu niin hiljasta kirjottelun suhteen, että en edes tienny, että kukaan lukee tätä.

      Poista