keskiviikko 2. lokakuuta 2013

23.11.

Ilmosin meidät marraskuun kokeeseen ja vieläpä V*+OI-luokkaan. En ti-+iä oonko tyhmä vai hullu, mutta eihän meillä vielä oo edes kaikki liikkeet kasassa. Optimistina ajattelen, että kyllä me vajaassa parissa kuussa ehditään työstämään ne koekuntoon. Syy siihen miksi halusin just nyt kokeeseen, on se, että koe on meidän omassa hallissa. Koiran on tietenkin aina helpompi työskenellä tutusssa paikassa, joten miksipä jättää tilaisuus käyttämättä.

Missä siis nyt mennään:

1. Paikkamakuu ok

2. Seuraaminen taluttimetta, edistää, mutta muuten tekee kivasti, tässähän on siis meille hommaa melkeinpä ikuisesti.

3. Istuminen seuraamisen yhteydessä, menee kivasti, mutta kaipaa vahvistelua.

4. Luoksetulo, pysähtyy hyvin seisomaan, mutta maahanmeno valuu. On kyllä koko ajan menossa, mutta menee teknisesti vääriin.

5. Ruutu, hyvällä mallilla, mutta vaatii myöskin vahvistelua ja eri paikoissa tekemistä.

6. Hyppynouto ok

7. Metallinouto ok

8. Tunnari, hahah ollaan vielä lapuissa, joten tätä pitäis vaan nyt alkaa tekemään.

9. Kaukot, menee sillä metrin matkalla. Montakohan metriä vielä jäljellä?? öööö 14?

Eniten siis on tekemistä kaukoissa ja tunnarissa. Väitän kuitenkin, että kaukot on hyvällä mallilla, matkaa täytyy vaan alkaa lisäämään hiljalleen, teknisesti tekee kivasti. Projektina on tehdä niitä nyt 5 krt viikossa. Eihän meijän pakko oo siihen kokeeseen mennä, mutta kovasti ollaan menossa.

Käytiin eilen tekemässä ruutua, liikkeestä istumista ja agia. Agissa keskityin keinuun ja keppeihin. Keinulle tultiin kovalla vauhdilla ja silti koira joutui keskittymään tekemiseen. Päästän ennen keinua "shhhh" -äänteen, jotta koira tietää mitä ollaan tekemässä ja hidastaa. Kepit neitokainen suorittaa oikein mallikkaasti. Ruutua tehdessä kävi jopa ensin tekemässä kepit, jonka jälkeen painoi ruuttuun kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan :D

Ollaan retkeilty tällä viikolla paljon. Maanantaina oltiin 2 h sienessä ja eilen tunti. Detta nauttii täysillä kun saa juosta, haistella ja touhuta rauhassa, eikä koko ajan täydy edetä. Kyllä syksy on ihana meistä molemmista <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti