torstai 10. lokakuuta 2013

Agilityt tältä viikolta

Aion tänään tehdä postauksen päivän treeneistä, mutta mennään nyt kuitenkin aikajärjestyksessä. Maanantaina aloitettiin agilityllä hyppytekniikan merkeissä. Jos ja kun Detasta on tulossa maxi, meidän on pakko panostamaan tähän osa-alueeseen. Onneksi sain oman ryhmäni vetäjältä vinkin tästä maanantain omatoimisesta ryhmästä, jossa tokokaveri Anna vähän niin kuin vetää treenejä. Treenattiin siis osaavassa seurassa.

Detalla ei ole mikään poikkeuksellisen huono tekniikka, ei pudottele rimoja tai muuta, mutta tosiaan tuo koiran koko ja rimojen korkeus tulevat varmasti kisoissa ongelmaksi. Tehtiin ensi kasvavaa sarjaa, jossa D ei oikein malttanut keskittyä. Viimeinen toisto oli ihan kelpo. Toisella kierroksella perussarja muurilla, jonka etäisyyttä kasvatettiin. Tässä koira joutui siis arvioimaan etäisyyttä. Pieni D teki kelpo suoritukset. Näitä pitäisi kyllä tehdä vähintään sen kerran viikossa.

Mietin, että kuinka väsyny koira mahtaa olla, kun tuo rakas toinen puolisko meni ennen treeniä juoksulenkille ja otti Detan mukaan. 40 min lenkin jälkeen jaksoi kuitenkin vielä hyvin.

Eilen oltiin tekemässä tälle viikolle toiset agilityt, tällä kertaa ryhmätreenien muodossa. Avainsana oli keppikulmat. Meidän osalta treeni ei sujunu kovinkaan ruususesti, koska kulmat oli ihan liian vaikeita Detalle. Etenkin 15-16 ei ottanut onnistuakseen. Este ei ollu kuvan osoittamassa paikassa vaan samassa linjassa 2 kanssa (A poistettu). Homma meni vähän turhaksi hinkkaamiseksi ja molemmille jäi paska fiilis. Tänään käytiin vielä paikkailemassa ja tehtiin muutamat helpot onnistuneet kepit. Vaikeutin muutaman kerran kulmaa, eikä koiralla ollu mitään ongelmia. Radalla ei vaan vielä kykene.


 Tällä viikolla on kyllä tullut todettua, että koira tekee aina kaikkensa oli tilanne mikä hyvänsä. On se vaan täydellinen ystävä <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti