lauantai 19. lokakuuta 2013

You can call me BH Detta

Tein extempore lähdön Jämsän BH kokeeseen. Otin sinne yhteyttä usemman viikon ilmoajan jälkeen ja silti sain paikan. Koe oli täynnä, mutta jotenkin onnistuin änkemään meidät sinne. Ihana Anna lähti meidän seuraksi ja henkiseksi tueksi.

Dettaa virittelin tonnikalalla ja kyllä neiti olisi tehnyt melkoisen tokosuorituksen tuossa vireessä, mutta BH-seuruu on tappava. Niin tylsää koiralle ja ohjaajalle. Hihnassa seuraaminen oli järkyttävää, mutta heti kun nopeuden muutokset alkoivat, myös koiran mielenkiinto heräsi. Kiinni seuraaminen ei muutenkaan ole se meidän vahvuus. Sitä ei ole tehty, joten ei koiralta voi vaatiakkaan, sen sujumista. Hihnaa voisi käyttää joskus, edes lenkillä.


Tottis meni kaiken kaikkiaan ihan hyvin. Tuomari huomautti käskyn antamisesta. Jätin kuulemma koiran istumaan ilman käskyä, mutta ilmeisesti tuomari ei kuullut, koska eihän D muuten olisi jäänyt paikalleen. Takaisin tulossa varastin. En muistanut että tuomarin lupaa piti odotella :D Hups vain! Luoksetulo oli täydellinen tosin takaa kiertäen. Mitähän vielä? Ohjaajalla on kauniit käskyt ja koira tekee innokkaasti, seuraamisessa haisteli. Teknistä osaamista löytyy.

Paikkamakuu oli vähän kurja, koska ulkona oli -3 astetta ja paksu kerros lunta. Koirille oli aurattu omat alueet, mutta ehkä 4/10 koirista makasi koko ajan. D ei hievahtanutkaan, kyllä tämä on se meidän bravuri <3

Kaupaunkiosuudessa käveltiin huoltoaseman ympäri, jonka aikana vastaan tuli pyörä, koira, lenkkeilijä ja joku kysäisi autosta Alkoa. Helppo homma pienelle BC:lle, jota kiinnosti ainoastaan nainen autossa. Lopuksi koira sidottiin kiinni ja itse kipaistiin piiloon. Tänä aikana ohi käveli koira. Jätin Detan makaamaan, mutta oli noussut istumaan, ilmeisesti märän maan takia. Annettakoon se anteeksi. Joka kerta vaan sitä hämmästyy kuinka etevä tuo pieni koira on.

Ensi keväänä kohti uusia tuulia ja tahkomaan PK-lajeja. Niin hauskaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti