keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Ei öisiä herätyksiä

Tiedättekö, musta on aivan käsittämätöntä että 8 viikkoa (tänään) vanha pentu voi nukkua kokonaisen yön pissimättä tai kakkaamatta. Fiini on tehnyt niin kaikki yöt ensimmäistä lukuunottamatta. Okei, siihen saattaa vaikuttaa se, että otin pennun heti sänkyyn ja se köllii siellä onnellisena, mutta kuitenkin.

Muutenkin elämä pennun kanssa on paljon helpompaa kuin kuvittelin. Siis näistä vastoinkäymisistä huolimatta. Onni on hyväkäytöksinen BC rinnalla. Luoksetulot toimii, kun huutaa Detan ja muutenkin se tsemppaa pentua kaikkeen. Tänään aion kokeilla molempia koiria takakontissa. Fiini nimittäin huutaa autossa, kuin pistettävä sika.

Käytiin eilen Riikan luona kylässä moikkaamassa 4 sisarusta. Samalla Fiini pääsi aidan läpi vähän järsimään muita pentuja. Autossa jaksoi vielä kiljua sen 15-20 min, mutta kotona sammui kuin seinään. Oli pienellä taas rankkaa. Niin ja ensimmäiset askeleet isolla tiellä. Autot ei pelottaneet ollenkaan. On se reipas pentu!

Tänään alettiin työstää ruuan merkitystä. Ensimmäinen närppiminen johti siihen, että Detta söi molemmat sapuskat ja seuraava ruoka syödään kädestä naksun kanssa. Niin ja ensimmäinen yksinäinen 1, 5 tuntinen on myös takana (onpas meillä nyt paljon uusia asioita). Aluksi neiti protestoi kiljumalla ja kovaa, mutta kun tultiin takasin saatiin vastaan unenpöpperöinen koira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti