maanantai 24. helmikuuta 2014

Viime päivien kujeet

Jälleen on vierähtänyt päivä jos toinenkin viime postauksesta. No, mutta ei täällä ole mitään mullistavaa tapahtunutkaan. Ollaan käyty juoksemassa muiden koirien kanssa ja jopa Diiva-Detta yltyi kovaan ralliin Jero perron kanssa. Yleensä rouva tarvitsee monta lenkkiä leikin aloittamiseen, mutta ei tällä kertaa :). Lapsenmieli ehkä tarttuu. Fiini oli myös ralleissa mukana, mutta osasi hyvin väistää kun isoilla vauhti yltyi.





 Hallilla ei käyty ollenkaan loppu viikosta. Torstaina käytiin moikkaamassa Nasta-siskoa ja Rieha-mammaa. Oli kyllä niin huippu porukka <3. Rieha on tosi kivasti pentujen kanssa. Fiini koitti vähän varastaa leluakin, mutta vielä kunnon juoksuralleja saadaan odotella. Nasta ja Laura nähtiin myös tänään ihanassa kurakelissä. Fiiniä alko selkeesti palella, joten käytiin painimisen jälkeen pikaisesti M&M:ssä lämmittelemässä ja punnitsemassa pennut. Nasta 6,0 ja Fiini 5,6. Ihan uskomatonta, miten kokoero oli tasottunut viime viikosta. Vielä torstaina pennut oli selkeesti eri kokosia, mutta nyt Fiini on ottanu ison harppauksen ja säkä oli jo tytöillä melkein samassa.

Treenien osalta ei mitään kummempaa infoa. Fiinin kanssa on alotettu namien etsintäleikit ja Detan kanssa naksutellaan ulkona seuraamista. Erehdyin kerran palkkaamaan kun oli teki niin hienon pätkän ihan pyytämättä ja nyt saan hätyytellä koiraa pois lenkillä :D No parempi näin.




Huh miten hankala kuvata mustaa koiraa lumella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti