maanantai 7. heinäkuuta 2014

Viikonloppu kasvattajilla

Heissan! Jälleen on postaustahti huima, mutta mitäpä tuosta. Täällä silti sattuu ja tapahtuu. Käytiin tosiaan viikonloppuna moikkaamassa Fiinin kasvattajia ja omistajia Erjaa sekä Tapsaa. Ajelimme Paimioon perjantaina, lauantaina kipaisimme katsomassa Porin SM-kisat, illasta vielä takaisin ja sunnuntaina nokka kohti Jyväskylää. Reissu oli huikea niin ihmisten kuin puitteidenkin puolesta. Kiitos kaikille, etenkin Erjalle ja Tapsalle! 


Reissun tarkoituksena oli siis saada Fiiniä osaksi Paimion kodin laumaa. Koira menee kuitenkin (jos kaikki menee suunnitelmien mukaan) sinne synnyttämään ja viettää siellä melkoisen pitkän ajan, joten on hyvä että koiralle paikka on tuttu. Tehdään varmaan vielä muutama laivareissu ja matkalla jätetään koira sinne Erjan ja Tapsan hellään huomaan. Oikein harmittaa, että täytyy käydä laivan tax freessä shoppailemassa ja buffetissa syömässä :D



SM-kisoissa sai taas nähdä upeita suorituksia. Nyt on taskussa paljon ajatuksia, tavoitteita ja haaveita, joten ei muuta kuin hommiin. Detan kanssa käytiin tänään agiltytreeneissä. Ohjelmassa vippejä, keinua ja keppejä radalla. Kyllä tuo bc vaan on melkoisen hieno otus. Odotellessa muisteltiin kaukoja ja kotona vielä jatkettiin samoissa merkeissä. Seuraamiseen on myös tulossa uusia tuulia, mutta siitä myöhemmin lisää.



Fiipu pääsi Detan aksaillessa uimaan ja pitkälle metsälenkille. Ensimmäistä kertaa pentu innostui oikeasti uimaan pitkiä matkoja. Ei kuulemma meinannut tulla pois ollenkaan.

Huomenna ohjelmassa pienen kelpien tokotreenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti