torstai 25. heinäkuuta 2013

AVO1

Siitä on taas aikaa kun oon käyny täällä postailemassa. Täytyy kyllä  nyt skarpata. Pidän siis tosiaan toistakin blogia, siks tää meinaa jäädä varjoon vähän turhan usein. Tänään käytiin tokoilemassa Laukaassa tuomarina Pauli Härkönen ja vihdoin se ykkönen pamahti :) Olin kyllä niin onnellinen, että! Kaikista hienointa oli tehdä se, kun monta kaveria oli kattomassa ja kannustamassa, kiitos <3 Kieltämättä se toi kyllä vähän lisää paineitakin.

Paikkamakuu 8, toisella käskyllä jälleen. Tälle on tehtävä jotain!

Seuraaminen taluttimetta 8, mun mielestä ihan ok, kontakti tippuu, paikan piti nyt hyvin :) Kontaktin kanssa meillä on tosiaan ollu aina ongelma ja kuulinkin katsojalta hyvän pointin. Detta pitää kontaktia niin, että sen pää on suoraan ylös eikä sivulle, kuten normaaleilla koirilla. Siks kontaktin pitäminen on sille raskasta ja se joutuu välillä ihan lepuuttamaan niskaa. Hierojakin sano, että se on tosi pahasti jumissa. Pitää naksutella sille siitä pään kääntämisestä, niin ehkä tää saadaan kuntoon. Oli muuten poikkeuksellisen pitkä seuraaminen.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10

Luokstulo 10, voitteko uskoa!?!?! Kiitos Heidi vinkeistä, ne on oikeesti toiminu :)

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9, muuten hyvä mutta otti muutaman askeleen sivulle kun kävelin kohti.

Nouto 9,5

Kaukot 9,5

Estehyppy 6,5, en ehtiny antaa käskyä vaan varasti ja meni täysin omatoimisesti istumaan. Liikkuri oli onneksi ehtinyt kysymään oonko valmis. 

178, 5 pistettä, AVO1 ja sijoitus 1/4

Paistaa se aurinko joskus risukasaankin!



6 kommenttia: