torstai 12. toukokuuta 2016

NÄYTTELYMENESTYSTÄ JA SUUNNITELMIA

Viime kerrasta on taas jo aikaa. Yritän tässä kaikkeni tasapainoilla kiireisen arjen kanssa ja valitettavasti tämä blogi ei prioriteeteissa nouse kovin korkealle, vaikka tänne onkin kiva kirjoittaa ja listailla kuulumisia. Nyt niitä tulee sitten senkin edestä.

Täällä menee oikein kivasti, ollaan ehditty muuttaa uuteen asuntoon, käydä näyttelyssä, juoksuilla ja lenkkeillä paljon. Kesän ekat uinnitkin on jo takana. Tokon osalta on ollut hiljaista. Lupasin, että edustetaan Laukaa kesän SM-kisoissa alokasluokassa, joten siinä meni hetkellisesti meikäläisen innostus treenata. Olin niin haaveillut, että toukokuun lopussa kisataan avoimessa Laukan omassa kokeessa. Mutta mitäpä tuosta. Ei tässä ole mihinkään kiire valmiissa maailmassa. Jos jotain Detan kanssa opin, niin sen ettei kannata hötkyillä. Kisasin sillä nuorena paljon, joka vaikutti todella merkittävästi koesuorituksiin. Nyt Fiinin kanssa taas on tehty paljon kokeenomaisia ja kisattu vielä vähän. Uskon sen olevan viisas ratkaisu.

Ilmoitin kuitenkin Laukan kokeeseen ALO-luokkaan. Nyt täytyisi alkaa hiomaan paikkamakuuta, ettei mene muiden käskystä ja kapulan pitoa, muut liikkeet on valmiina. Kesäkuulle haaveilen myös BH-koetta, jos vaan saadaan paikka, niin käydään ehdottomasti siellä.

Oltiin tosiaan helatorstaina näyttelyssä Kangasniemellä ja sanotaanko, että tulos ylitti kaikki odotukset. Fiini VOITTI avoimen nartut, mutta parasnarttu kehässä ei sitten enää pärjättykään. Tuloksena kuitenkin ERI, SA ja VARASERT. Ihan uskomatonta, oltiin vielä laskelmoitu että ulkomaalainen tuomari saattaisi tykätä näistä kevyemmistä koirista, mutta tuomari vaihtui juuri ennen näyttelyä Marja Talvitieksi. Hän tykkäsi Fiinistä ja koira kyllä esiintyikin hyvin. Ehkä päällä olleet juoksut ja kuuma keli väsyttivät kelpietä juuri sopivasti. Sain nimittäin juostessa mennä edellä :D Tätä ei kyllä usko kukaan, joka Fiinin tuntee!


Kuva Tiina Karvonen

Sisko sai samaisesta näyttelystä myös ERIn joten onnea sinne :) Ajattelin, että yksi näyttely on vielä tänä vuonna käytävä. Sanotaanko, että lajina se ei innosta niin paljon, että jaksaisin kierrellä useamman, mutta olisihan se kiva kokeilla niitä SERTejä aina sillon tällön kun lompakko antaa myöten ja aikaa riittää.

Aurinkoista kevättä karvakuonoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti