keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Kolmisin kotona. part 2.

Nonii me ollaan taas koirien kanssa keskenämme ja ollaan oikeestaan vaan oleskeltu. Ulkona on niin kauheen kuuma, ettei Dettaa oikein voi edes lenkittää muuta ku öisin. Ja yöllä täällä on NIIN paljon mäkäräisiä ja hyttysiä et koko koiraa ei näy niiden alta. Oiskoha kellää mitää hyvää karkotetta joka tehois niihin kaikkiin? Huomenna ois tarkotus mennä kentälle treenaamaan jos kuumuus antaa ollenkaan periks.

Oltiin tänään Lunan kanssa uimassa, tai oikeestaan heittelin sille keppiä ja se pomppi vedessä ku pieni kani. Se ei ui, jos keppi menee niin syvälle ettei jalat yllä pohjaan keppi saa jäädä sinne :D Nemo ja Eeva oli myös meijän mukana. Luna kyllä nautti koko sydämestään ku sai syöksyä veteen. Huomenna meen varmaa myös uittamaa Lunaa tai lenkkeilemää Eevan ja Nemon kanssa. Dettaa ei kannata uimaa viiä, ku ei se lämpee ajatukselle ollenkaan. Mökillä se ei suostu menemään ees laiturille jos tassut kastuu. Detta saa siis olla kotona viileessä ja mietin sille muuta hommaa.

Tänään olin Kerimäellä kattomassa Toko-kisoja. Kuumuus verotti kyllä sielläki koirien suorituksia. Tilanne ei ollu ollenkaa nii jännä ja pelottava ku olin kuvitellu, joten ehkä meki ens keväänä uskalletaan kisapoluille. Paljon on vielä tehtävää :) Mikähän ois meijän seuraava uus treenattava juttu? Sen pitäs onnistua sisällä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti