tiistai 12. marraskuuta 2013

Elossa ollaan!

Täällä ollaan, vaikka postailu onkin ollut säälittävää. Motivaatio on kirjoittamisen osalta täysin hukassa. Täytyy myös tunnustaa, että treenaaminen on ollut vähän vähäisempää 1-3 treeniä viikkoon ja pään hakkaamista seinään. Vika ei tälläkään kerralla ole koirassa. Ohjaajalta puuttuu malttia, malttia ja sitä malttia.

Aloitetaanpa vaikka tunnarista. Kaikki sujui kuin elokuvissa jo 6 kapulalla. Muutamaa toistoa vaille valmis kisaliike, pamahti kasaan viime viikolla. En tiedä yhtään miksi, mutta koira alkoi epäröidä ja toi ensimmäisen kapulan jonka näki. Noh, kokeilin tähän makupalojen ripottelua kapuloiden joukkoon ja toimii. Nyt ollaan taas kiinni onnistuneissa suorituksissa. Tänään hallissa 3 kapulaa ja 4/5 onnistunutta toistoa. Hiljaa hyvä tulee :)

Sitten ne noudot, neiti teki hyppynoudon täydellisesti, mutta metallissa epäröi. Ei vaan kiinnosta nostaa sitä hiivatun kapulaa. Ohjaaja ei luovuttanut vaan seistä nökötti niin kauan, että koira toi kapulan, koska tiesi kyllä hyvin mitä pitää tehdä. Tämän jälkeen superpalkka ja uusinta toisto loistavasti ykkösellä oikein :). Kyllä se osaa, kokeilee vaan, että kannattaako.

Liikkeestä seisominen ok, mutta luoksetulo oli kyllä luokattoman huono. Pysähtyi kyllä, mutta valui, täytyy perjantaina tehdä sitä avustajien kanssa ja muistutella mitä tapahtuu. Ruudun D teki kuin mestari, täysin keskelle ja ripeästi maahan. Noh, mutta otin vielä treenin lopuksi toisen toiston, kuinkas kävikään, ruutua ei löytynyt. Kokeenomaisia treenejä täytyisi nyt saada muutama alle, ennen oikeaa koitosta.

Kaukoja teki tosi tosi kivasti 10 metristä. Ihan yllätyin, ettei etäisyys ollut mikään ongelma. Nyt vaan tuo seiso-maahan vaihto hyväksi niin johan ollaan hyvällä mallilla. Tein tänään kaikki liikkeet läpi ja ihan hämmästyin kuinka taitava tuo koira on. Ehkä jotain ollaan tehty kuitenkin oikein. Pitäisi vaan muistaa olla kärsivällinen. Esim. nuo kaukot on kuitenkin sellanen liike, ettei ne ihan hetkessä jää koiralle mieleen.

1,5 vkoa aikaa, hui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti