maanantai 19. kesäkuuta 2017

TOKON PARISSA JÄLLEEN

Edellisestä kirjoituksesta on kulunut jo yli vuosi. Melkoinen treeniblogin kirjoittelija siis. No ei me olla älyttömästi sen vuoden aikana edes treenattu. Nyt ollaan palattu kentille ja huomenna olisi tarkoitus mennä BH-kokeeseen. Käyn tänään vielä vetämässä pikaisen treenin jossain tässä lähistöllä keskittyen henkilöryhmään ilman henkilöitä ja paikkamakuuseen ilman häiriökoiraa. Hahah no mutta minkäs sitä puitteille voi. Meillä ei vielä täällä uudessa kaupungissa ole oikein treenikavereita, joten nyt mennään näillä. Ei se Fiini onneksi ketään syö, rakastaa vaan joskus vähän liikaa.

Heinäkuussa ollaan menossa Porvoon ryhmänäyttelyyn, jonka pitäisi olla meille jo toinen tänä vuonna. Ennen erkkaria Fiini astui harmillisesti lasiin ja sai 4 tikkiä anturaan, joten siihen meni meidän näyttelyt. Toisaalta neiti oli juuri tiputtanut karvat pois ja melko hoikassa kunnossa, joten tämän kaksikon suurin tehtävä olisi ollut vain hauskuuttaa yleisöä.


Yritin katsella heinäkuulle vielä tokokoetta, jotta oltaisi päästy korkkaamaan AVO. Niitä näytti olevan aika heikosti tarjolla, mutta elokuussa voisi ajella Kouvolaan jos Fiini ei juokse vielä silloin. Nyt ei ole suunnitelmissa kisata koulutustunnusta TK2, vaan siirtyä suoraan AVO1 jälkeen voittajaan. Fiini on siis tarkoitus astuttaa näistä tulevista juoksuista, joten hirveästi ei kisa-aikaa enää tänä kesänä ole jäljellä. Onneksi voidaan treenailla ja koira on niin nuori, että aikaa on vielä myöhemminkin. Omistajalla olisi kova kova pentukuume, mutta lupasin, etten saa uutta koiraa ennen kuin Fiini on TVA. Pikkasen on siis vielä hommia tehtävänä :DD Tämä lupaus toki tehtiin silloin kun Detta oli vielä hengissä. Kaksi koiraa olisi ihanteellinen lenkkeillessä. Nyt tuolla pienellä hörökorvalla on vähän tylsää.

Ollaan myös nautittu tämä kulunut vuosi niistä pitkistä lenkeistä ja sängyssä köllimisestä. Rakastan tuossa koirassa sitä, että se on aina tekemässä 100 lasissa, mutta kotona osaa ottaa rennosti ja makaa tassut kohti kattoa. Edes 2 viikon liikuntakielto ei saanut pientä kelpietä sekoamaan.


Aurinkoista kesää! Yritän toki tulla aina päivittämään vähintään kokeiden jälkeen kuulumisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti